luni, 1 iunie 2009

01.06.2009 TOMATE CROCANTE

INGREDIENTE :
- 8 rosii

- unt

- 150 g slanina

- o ceapa

- 4 felii de paine

- 2 linguri parmezan

- fulgi de unt

- oregano

- sare

- piper

MOD DE PREPARARE :
Se taie capacul de la rosii , se scoate miezul cu o lingura si se depun intr-un vas termorezistent , uns in prealabil cu unt. Slaninuta , se taie cubulete , se prajeste putin , se adauga ceapa tocata , apoi cubuletele de paine. Se adauga circa jumatate din miezul pastrat de la tomate si , cu acest amestec se umplu tomatele. Se condimenteaza cu sare si piper. Tomatele umplute se acopera cu capacul lor , se presara branza rasa cu fulgi de unt. Restul de pulpa de rosii se pune in vas si totul se da la cuptor 15-20 de minute. O sa iasa o bunatate.
POFTA BUNA !

Niciun comentariu: