duminică, 26 aprilie 2009

27.04. 2009 BURETI CU PRAZ

INGREDIENTE : - 3 bucati praz - 500 g bureti galbiori (urechiuse) - 2 ardei rosii - 8 linguri ulei - 60 g unt - 125 ml bulion de legume - 2 linguri otet balsamic - zahar , sare , piper MOD DE PREPARARE : Se curata ciupercile si se taie in bucatele , ardeiul se taie si el subtire. Prazul se taie in rondele oblice (circa 1 cm) , care se oparesc in apa sarata timp de 2 minute. Se incinge uleiul impreuna cu jumatate din cantitatea de unt , se adauga ciupercile , se stinge cu bulion de legume , se lasa sa fiarba pana ce sosul devine consistent. Se asezoneaza cu otet balsamic , sare si piper. Se adauga ardeiul iute si prazul si se mai lasa la fiert inca 1 minut. Se finiseaza cu restul de unt si se serveste imediat. POFTA BUNA !

Niciun comentariu: