skip to main
|
skip to sidebar
REŢETE CULINARE TRADIŢIONALE ROMÂNEŞTI ŞI STRĂINE
miercuri, 10 septembrie 2008
10.09.2008 SOS ALB CU PARMEZAN
Ingrediente:
-
sos alb
- 2 gălbenuşuri
- 3 linguri de parmezan ras
Mod de preparare:
Se face un
sos alb
, se adaugă două gălbenuşuri şi parmezanul ras, amestecând încet.
POFTĂ BUNĂ !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
TRANSLATE
SUPE ŞI CIORBE
DELICATESE
(2)
DULCIURI PRĂJITURI TORTURI
(3)
PIZZA
(1)
SALATE
(6)
SOSURI
(9)
SUPE ŞI CIORBE
(11)
Arhivă blog
►
2009
(5)
►
iunie
(2)
►
aprilie
(3)
▼
2008
(32)
►
decembrie
(1)
►
noiembrie
(1)
▼
septembrie
(30)
20.09.2008 SALAM DE BISCUIŢI
20.09.2008 TORT DE CIOCOLATA
TORT CU CĂPŞUNI
14.09.2008 SALATĂ DE BOEUF
14.09.2008 SALATĂ ORIENTALĂ
14.09.2008 SALATĂ CU PEŞTE AFUMAT
14.09.2008 SALATĂ DE SOIA
14.09.2008 SALATĂ DE CONOPIDĂ
11.09.2008 SALATĂ DE VINETE
11.09.2008 MUJDEI DE USTUROI
11.09.2008 SOS DIETETIC
11.09.2008 SOS PENTRU SPAGHETE
10.09.2008 SOS CURRY
10.09.2008 SOS ALB
10.09.2008 SOS ALB CU PARMEZAN
10.09.2008 SOS CU SMÂNTÂNĂ
10.09.2008 SOS DE CEAPĂ
SOS DE HREAN
SUPĂ DE VARZĂ
SUPĂ DE PUI
SUPĂ DE CONOPIDĂ
SUPĂ GRECEASCĂ
SUPĂ DE ROŞII
SUPĂ DE DOVLECEI
CIORBĂ DE BURTĂ
CIORBĂ DE PUI
CIORBĂ DE VĂCUŢĂ
CIORBĂ DE PEŞTE
CIORBĂ DE PERIŞOARE
CELE MAI CĂUTATE REŢETE CULINARE TRADIŢIONALE ROMÂ...
Despre mine
STAFIE
Vizualizați profilul meu complet
GTop.ro - tu unde te pozitionezi ?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu