sâmbătă, 6 septembrie 2008

SUPĂ DE PUI


Ingrediente:
- un pui
- 1 ceapă mare
- morcovi 2 buc.
- 1 păstârnac şi o legătură de pătrunjel
- tăieţei de casă
- condimente specifice după preferinţă
Mod de preparare:
Puneţi carnea la fiert, la foc domol, separaţi şi aruncaţi spuma. După ce fierbe bine, adăugaţi morcovii tăiaţi rondele, păstârnacul tăiat marunt, ceapa lăsată întreagă (după ce fierbe trebuie scoasă din supă şi aruncată). Aproape de sfârşit se adaugă condimentele şi tăieţeii. După ce aceştia se înmoaie, adăugaţi pătrunjelul şi mai lăsaţi 1 minut sau 2 să fiarbă la foc mic. Supa de pui se face în maxim o oră şi jumătate.
POFTĂ BUNĂ !

Niciun comentariu: