joi, 11 septembrie 2008

11.09.2008 SOS PENTRU SPAGHETE


Ingrediente:
- ulei
- ceapă
- usturoi
- pulpă de roşii
- ardei gras
- dovlecel
- sare şi piper
- frunze de busuioc şi rozmarin
Mod de preparare:
Tăiaţi toate legumele, prajiţi ceapa, adăugaţi căţeii de usturoi. Când totul s-a aurit, adăugaţi ardeii graşi şi dovleceii. După ce se înmoaie ardeii, adăugaţi şi pulpa de roşii şi le puneţi la fiert la foc mic până când scade. Înainte de a oprii focul, adăugaţi busuiocul, rozmarinul, sarea şi piperul (după gust). Le lasaţi puţin să se răcească, apoi le mixati lejer, fără să tocaţi complet legumele. Timpul necesar preparării este de aproximativ 15 minute. După finalizare puteţi păstra sosul şi la congelator.
POFTĂ BUNĂ !

Niciun comentariu: