sâmbătă, 6 septembrie 2008

SUPĂ GRECEASCĂ


Ingrediente:
- o ceapă
- morcovi 2 buc.
- o legătură de pătrunjel
- tăieţei ardeleneşti sau de casă
- condimente după gustul fiecăruia
- orez 100g
- o lamâie
- ouă 2 buc.
Mod de preparare:
Puneţi la fiert morcovii tăiaţi rondele, ceapa lăsată întreagă (după ce fierbe se scoate din supă şi se aruncă) şi orezul. Bateţi ouăle ca pentru omletă şi adăugaţi-le în momentul în care orezul este fiert. Aproape de sfârşit , se adaugă taieţeii. După ce aceştia se înmoaie , turnaţi treptat zeama de lamâie şi adăugaţi pătrunjelul tocat marunt. Mai lasaţi să fiarbă un minut şi este gata.
POFTĂ BUNĂ !

Niciun comentariu: