sâmbătă, 6 septembrie 2008

SUPĂ DE VARZĂ


Ingrediente:
- ceapă 2 buc.
- ardei gras 2 buc.
- varză 1 buc.
- roşii în bulion 2 cutii
- sare şi piper după preferinţa fiecăruia
- 1 cub de knorr
- frunză de ţelină
- pătrunjel.
Mod de preparare:
Aşezaţi toate ingredientele curăţate şi tăiate într-o oală. Adăugaţi apă astfel încât sa le acopere. Se fierbe cca. 10 minute la foc mare după care se lasă 2 ore la foc mic. Supa de varză este folosită în numeroase diete şi cure de slăbire, deoarece în 5-6 zile se pot da jos până la 4 kg. În timpul dietelor cu supă de varză se pot mânca legume, carne de peşte , dar trebuie evitate fasolea, mazarea etc.
POFTĂ BUNĂ !

Niciun comentariu: